Завтра всі ЦНАП Львова працюватимуть до 19.00

21:05 22 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Аби усі могли проголосувати на місцевих виборах, завтра, 23 жовтня, Центри надання адміністративних послуг м. Львова працюватимуть до 19.00 год, щоб видати готові паспорти громадян України усім, хто їх замовляв і має забрати.

Про це повідомили в департаменті адміністративних послуг ЛМР.

«Якщо готовий паспорт був переданий до ЦНАП м. Львова від Державної міграційної служби України і мешканець отримав SMS-повідомлення від ЦНАП щодо готовності документу, до 19.00 год. 23 жовтня видача такого паспорта буде забезпечена у відповідному територіальному підрозділі ЦНАП. Це стосується паспортів у вигляді ID-картки та паспортів у вигляді книжечки, які завчасно були подані мешканцями до ЦНАП на вклейку фото у зв’язку з досягненням 25 та 45-річчя», — повідомила директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

ЦНАП м. Львова наголошує на важливості отримання відповідного смс-повідомлення про готовність документу, та забезпечує видачу паспортів без попереднього запису.

Прийом відвідувачів проводитимуть із дотриманням всіх безпечних умов карантину: відвідувачі повинні бути у захисних масках, буде температурний скринінг і, у випадку підвищеної температури у відвідувача, адміністратор має право відмовити в подальшому обслуговуванні.

Служба підтримки ЦНАП м. Львова: (032) 297−57−95, service_center@lvivcity.gov.ua, Messenger: m. me/cnaplviv



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів