30 вересня внесуть зміни в схему доїзду приватного транспорту до «Арени Львів»

18:35 28 вересня 2015 р.

Фото до новини

У середу, 30 вересня, чотири автобусні маршрути й три тролейбусні курсуватимуть до першої години ночі.

У середу, 30 вересня, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» розпочнеться матч футбольної Ліги чемпіонів «Шахтар» – ПСЖ. 

«За словами в.о. директора стадіону «Донбас Арена» Вадима Гунька, на матчі матч Ліги чемпіонів «Шахтар» – ПСЖ очікується повний стадіон вболівальників, однак окремих секторів для фанів французької  команди не виділятимуть. Також Вадим Гунько наголосив на тому, що для власного комфорту вболівальників просять прибувати на стадіон завчасно, гейти будуть відкриті з 19.00», – повідомили сьогодні, 28 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу. Відтак, з 19.30 до 21.30 та у період з 23.30 до 01.00 шатл-баси курсуватимуть за маршрутом: площа Євгена Петрушевича – вулиця Шота Руставелі – вулиця Стрийська, 199, а також за маршрутом: проспект Червоної Калини (кінотеатр імені Олександра Довженка) – вулиця Хуторівка – вулиця Стрийська, 199.

Окрім цього, будуть працювати у подовженому режимі автобуси №3а, №10, №25 та №40. Тролейбусні маршрути №3, №20 та №25 також курсуватимуть у подовженому режимі до першої години ночі.

Директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський розповів: «Маємо дуже цікавих, потужних суперників. Це важливо для міста, адже ми вже поправу маємо дуже серйозний європейський футбол найвищого рівня і це не може не тішити. З точки зору підготовки стадіон «Арена Львів» повністю готовий до проведення цього та інших матчів».

Напередодні гри, 29 вересня, на «Арені Львів» відбудуться відкриті тренування та прес-конференції головних тренерів французької та української команд. О 17.00 год зі представниками ЗМІ поспілкується головний тренер ПСЖ Лоран Блан, а вже о 18.30 стартує тренування французької команди. Перші 15 хвилин будуть відкритими для ЗМІ.

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу поспілкується з журналістами о 19.00, тренування розпочнеться о 19.30. Перші 15 хвилин будуть відкритими для ЗМІ.

Також в.о. директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько зазначив, що спільно з поліцією Львова було внесено деякі зміни у схему доїзду для приватного транспорту, які мають додати певний комфорт для вболівальників».

Про це повідомили сьогодні, 28 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, звідки також передали зміни у схему доїзду для приватного транспорту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів