Завтра у Львові зустрічатимуть основну частину ротованого персоналу мостиських прикордонників

11:38 9 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Як повідомили в понеділок в Західному регіональному управлінні ДПСУ, 10 березня о 12.45 на залізничний вокзал Львова прибувають прикордонники оперативно бойової комендатури «Мостиська» (основна частина ротованого персоналу), які з вересня 2014 року виконували бойове завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

На сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 9 березня:

«Завтра, 10 березня о 12.45 на залізничний вокзал міста Львова прибувають прикордонники оперативно бойової комендатури «Мостиська» (основна частина ротованого персоналу), які з вересня 2014 року виконували бойове завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Урочисті заходи з нагоди повернення бойових побратимів відбудуться о 15.00 в управлінні Мостиського прикордонного загону (м. Мостиська, вул. Я. Мудрого, 113). Запрошуємо підтримати наших героїв та долучитися до зустрічі та урочистостей.

Прес-служба Мостиського прикордонного загону».

Як інформував «Щоденний Львів», вчора, 8 березня, після виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України повернулася перша група особового складу оперативної бойової комендатури «Мостиська».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів