До Львова повернулися зі сходу України бійці Мостиського прикордонного загону (відео)

17:30 8 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Як повідомили в неділю в Західному регіональному управлінні ДПСУ, перша група особового складу оперативної бойової комендатури «Мостиська» повернулася сьогодні, 8 березня, після виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.


Відео: Перший національний телевізійний канал

На сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 8 березня:

«Перша група особового складу оперативно бойової комендатури «Мостиська» сьогодні повернулась після виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України. На пероні залізничного вокзалу міста Львова їх зустріли рідні та близькі, командування Західного регіонального управління та Мостиського прикордонного загону.

Основна частина урочистостей пройшла в управлінні прикордонного загону, де бійцям було вручено нагороди та подарунки. Далі військовослужбовці матимуть вихідні дні та відпустки для відпочинку і відновлення. 

Прикордонники виконували бойове завдання в секторі «М» з вересня 2014 року. На щастя втрат і поранених серед персоналу не було, хоча блокпости прикордонників зазнавали ворожих обстрілів мало не щодня. 

Слава героям прикордонникам! Решта персоналу прикордонної комендатури прибуде за кілька днів, про що буде проінформовано додатково.

Прес-служба Мостиського прикордонного загону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів