Завтра у Львові змінять організацію руху транспорту – відкриватимуть новий торговий центр

15:10 24 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

У п’ятницю закриють ділянку вулиці Куліша після повороту на проспекту Чорновола до вулиці Люльки.

«У п’ятницю, 25 вересня, на вулиці Під Дубом, 7б урочисто відкриють ТЦ «Форум Львів». У в’язку з цим у день відкриття буде змінено організацію дорожнього руху на прилеглих вулицях», – повідомили сьогодні, 24 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Для безпеки мешканців, які прийдуть на відкриття, з 08:30 до 14:00 для руху транспорту закриють частину вулиці Куліша на ділянці після повороту на проспекту Чорновола до вулиці Люльки. Заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко зазначив: «Якщо буде можливість, то відкриємо швидше, за потреби буде закритою довше». 

Також завтра вулицею Під Дубом можна буде проїхати тільки в одному напрямку – з прлспекта Чорновола на вулицю Джерельну. Ігор Собенко повідомив також: «Спільно з патрульною поліцією будуть виставлені пости біля вулиці Джерельної і буде обмежено рух транспорту на вулиці Під Дубом у напрямку проспекту Чорновола. Вулиця Під Дубом буде обмежена для паркування, вона буде транзитною, щоб розкинути максимально потік транспорту з пр.Чорновола до вулиці Джерельної».

Також планується закриття повороту з вулиці Газової на вулицю Цехову і першій половині дня, на час заходів з відкриття торгового центру. Як поінформував заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, громадський транспорт оминатиме закриту ділянку вулиці Куліша через проспект Чорновола.

«Маршрутки їхатимуть по проспекту Чорновола й через вулиці Люльки виїжджатимуть на вулиці Куліша. Тролейбус №13 курсуватиме без змін», – зазначив Ігор Собенко.

У зв’язку з відкриття торгового центру, водіїв просять у п’ятницю оминати вулиці, прилеглі до ТЦ «Форум Львів». Як зазначила директор ТЦ «Форум Львів» Марина Нестернеко, очікується, що у день відкриття торговий центр відвідає близько 150 тисяч гостей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів