Завтра у Львові прощатимуться з національними гвардійцями Ростиславом Скрутом і Романом Сокачем (+відео)

20:30 7 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки львівського Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла

Як повідомили в середу у львівському Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, завтра у ньому відбудуться панахида й прощання зі загиблими в ДТП у зоні АТО бійцями Національної Гвардії України – солдатом резерву Ростиславом Скрутом і старшим солдатом резерву Романом Сокачем.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У львівському Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла повідомили в середу, що завтра, 8 січня у ньому панахида й прощання зі загиблими в ДТП у зоні АТО бійцями Національної Гвардії України – солдатом резерву Ростиславом Скрутом і старшим солдатом резерву Романом Сокачем. Дослівно ж у повідомленні зазначено:

«Завтра, 8 січня 2015 року приблизно о 10.00 (точнішу інформацію згодом буде доповнено) в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11 відбудеться панахида й прощання із загиблими в ДТП у зоні бойових дій бійцями Національної Гвардії України – солдатом резерву Ростиславом Степановичем Скрутом та старшим солдатом резерву Романом Михайловичем Сокачем. Після богослужіння тіла померлих перевезуть до родинних будинків в селі Зимна Вода (Пустомитівського району Львівської області. – «ЩЛ»). Вічная пам’ять нашим Героям!».

Про це повідомляється сьогодні, 7 січня, на сайті львівського Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла.

Як інформував «Щоденний Львів», двоє загиблих на Донеччині внаслідок ДТП бійців Національної гвардії – зі Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів