Завтра студенти Львівської політехніки вимагатимуть відсторонення дружини Гринкевича

09:45 11 січня 2024 р.

Фото до новини

Студенти НУ «Львівська Політехніка» мітингуватимуть за відсторонення від навчального процесу викладачки Світлани Гринкевич, дружини скандального львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

Про це DailyLviv.com повідомляє з посиланням на організаторів заходу.

Мітинг відбудеться у п’ятницю, 12 січня, о 13:30 біля головного корпусу «Львівської Політехніки» на вул. Степана Бандери, 12.

Метою є привернення уваги громадськості до цієї справи, вираження нетолерантності студентства до корупції й розкрадання армії. 

Читайте також: Дружина бізнесмена Гринкевича, якого звинувачують у мародерстві, взяла у Львівській політехніці відпустку за власний рахунок

Головна вимога студентів – відсторонення Світлани Гринкевич від навчального процесу на період досудового розслідування справи її чоловіка. 

Нагадаємо, Ігоря Гринкевича звинувачують у розкраданні грошей на потреби військових. Завищені ціни на шоломи та бронежилети, відкриті кримінальні провадження, проблемні будівництва та не зовсім прозора благодійність – далеко не всі справи, у яких підозрюється Гринкевич та його рідні. Так, у мережі заявили, що син бізнесмена – Роман Гринкевич – інвестує великі гроші в кар'єру майбутньої дружини Соні Морозюк та подарунки для неї, і це можуть бути кошти його батька.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів