Залізничний відділ поліції у Львові отримав нового керівника

17:55 6 грудня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: golossambir.wordpress.com

Начальник Головного управління поліції у Львівській області Середа представив у четвер, 6 грудня, особовому складу Залізничного відділу поліції нового керівника.

Залізничний відділ поліції очолив 45-річний полковник поліції Олег Сушко, який народився на Львівщині, а в органах внутрішніх справ працює з 1995 року. Його попередня посада – начальник Самбірського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Валерій Середа зазначив: «Олег Ярославович має великий досвід роботи на керівних посадах територіальних підрозділів поліції Львівщини. Я думаю, що з поставленими завданнями він впорається і очікую з вашого боку всілякої підтримки. Специфіка роботи вашого підрозділу є досить складною, оскільки на території обслуговування розташований залізничний вокзал. Бажаю вам усім успіхів».

Попередній начальник Залізничного відділу поліції Львова, підполковник поліції Богдан Собко, очолив новостворений підрозділ Головного управління поліції у Львівській області – управління стратегічних розслідувань. Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів