Західний офіс Держаудитслужби очолили нові керівники

13:30 10 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський закликав новопризначених службовців відновити довіру громадян до органів державної влади.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 10 жовтня, що голова Державної аудиторської служби України Лідія Гаврилова представила трудовому колективу Західного офісу Держаудитслужби його начальника Романа Кроляка та заступника начальника Володимира Воїнського. Своєю чергою, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський висловив сподівання на конструктивну та плідну співпрацю Держаудитслужби з Львівською облдержадміністрацією та закликав своєю працею відновити довіру громадян до органів державної влади.

Західний офіс Держаудитслужби України був створений внаслідок реорганізації Державних фінансових інспекцій у Львівській, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій областях.  

Адміністративний центр Західного офісу розташовано на вулиці Костюшка, 8 у Львові за адресою: 79007. В інших областях, що увійшли до його складу, працюватимуть відповідні управління Західного офісу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів