Загинула Квіточка: залишила двох неповнолітніх дітей в Італії і приїхала захищати Україну

16:42 25 вересня 2022 р.

Фото до новини

"Жодне море і місце на землі не замінить тепло рідної домівки!" - написала Мар'яна Квіточка у ФБ 21 липня 2021 року.

"Обірвалося життя ще одного Воїна. Ти була прикладом мужності і відваги, якої інколи так не вистачає багатьом. Любив тебе, Посестро! Ти була найчарівнішою "Квіточкою" на полі битви за Україну. Ти Герой України!!!! Вічна Тобі пам'ять!!!!", - написав у ФБ Тарас Сливчук Стеля про загибель Мар'яни Квіточки, інформує Dailylviv.com.

"Жодне море і місце на землі не замінить тепло рідної домівки!" - написала Мар'яна Квіточка у ФБ 21 липня 2021 року. Мар’яна, з позивним Квіточка, яка проживала в Італії впродовж14 років, де залишила неповнолітніх 14-річного сина Едуарда і 10-річну дочку Роберту, пішла служити у 102 окрему бригаду Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини.

"Царство небесне ! Вічна пам'ять Героїні! Вона могла бути в Італії біля свої дітей, але ж приїхала захищати рідну Україну! Співчуття рідним і близьким!" - "В Італії її чекали двоє діточок, а вона пішла захищати нашу Україну. Низький уклін тобі і твоїй родині. Немає слів, щоб передати співчуття рідним", - написали у ФБ її друзі в коментарях до цього сумного повідомлення.

"Я була на території Італії 14 років. Коли спіткало горе моєї рідної землі, я зрозуміла, що повинна захищати, - розповіла армійському телебаченню Мар'яна Квіточка 21 вересня. - Хто, як не ми, будемо захищати рідну землю. Я залишила своїх дітей в Італії, неповнолітніх, 14 і 10 років. Маю сина Едуарда і доньку Роберту. І зараз я тут знаходжуся на передовій для того, щоб вони, мої діти, могли приїхати до рідного дому, на Батьківщину мою, у свободі, у процвіті синьо-жовтого кольору. Яке б зло не було, добро завжди має перевагу. Тож будьмо добрими, будьмо щирими і - до Перемоги!"

Обміняли на одну українку більше: Мар’яна Мамонова, яку звільнили з полону, народила дитину (відео)

Пташка з Азовсталі повернулася з російського полону

Міноборони змінило дату обов'язкової постановки жінок на військовий облік

У Міноборони повідомили, скільки жінок мобілізовано на війну

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів