Загроза ракетного удару з Каспію: головне в області за добу

13:55 6 червня 2023 р.

Фото до новини

За добу, що минула, на Львівщині один раз звучало сповіщення про повітряну тривогу через дії ворога.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише  Dailylviv.com.

«Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу у Львівській області – 6 червня о 02:36. Була загроза ракетного удару з літаків стратегічної авіації зі сторони Каспійського моря. На Львівщині небезпека не справдилась. pociя щодня підтверджує свій статус держави-терористки. Руйнування Каховської ГЕС – величезна катастрофа. Перебуваю на контакті зі всіма вищими органами влади. Львівщина готова надати прихисток та забезпечити необхідним усіх, хто буде евакуйовуватись із територій, які підтоплені та під загрозою. Тримаємось разом, в єдності вистоїмо», – зазначив очільник Львівщини.

Він також розповів, що напередодні у Яворові біля меморіальної дошки борцям за волю України Гната Саса та Михайла Вархоляка вшанували пам’ять Героїв України усіх часів. Після молитви відбулась піша хода до пам’ятника Українських січових стрільців.

«Самбірські рятувальники за підтримки колег з Німеччини передали пожежну автоцистерну для потреб Бісковицької громади, яка підсилить дві місцеві пожежні команди, а у Мурованому Львівського району під час благодійного концерту «Ми з тобою, воїне» зібрали понад 150 тисяч гривень для потреб ЗСУ», – додав начальник Львівської ОВА.

Зазначимо, сьогодні з 13:00 по 14:00 бійці Сил ТрО ЗСУ та їхні рідні можуть поспілкуватися з Командувачем Сил територіальної оборони ЗСУ генерал-майором Ігорем Танцюрою. Гаряча лінія з Командувачем Сил ТРО працює щовівторка. Номер телефону: 0 800 507 028.

Садовий скликає евакуаційну комісію через підрив Каховської ГЕС

Каховську ГЕС повністю зруйновано. Станція відновленню не підлягає - Укргідроенерго

Зеленський терміново скликав РНБО через підрив дамби Каховської ГЕС (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів