За сім місяців на залізничних переїздах і коліях Львівської магістралі сталося вісім ДТП

09:52 19 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Зі січня по липень поточного року водії автотранспорту вчинили на переїздах і коліях Укзалізниці 38 аварій, внаслідок яких загинуло вісім людей, а 22-х – травмовано.

Водії автотранспорту продовжують безвідповідально порушувати правила дорожнього руху, створюючи аварійні ситуації на залізничній інфраструктурі. За сім місяців 2015 року на залізничних переїздах і коліях Укрзалізниці сталося 38 випадків ДТП, із яких 33 випадки на переїздах і п’ять – на колії поза переїздом.

У цьому році внаслідок ДТП загинуло вісім людей, а 22-х – травмовано. За сім місяців на Донецькій залізниці сталося 10 ДТП, на Південно-Західній – дев’ять, Львівській – вісім, Одеській – сім, Придніпровській – три, на Південній залізниці – один випадок.

Випадки травмування водіїв автотранспорту зафіксовані також у поточному місяці. Так, 15 серпня на залізничному переїзді перегону Макошине – Мена Південно-Західної залізниці сталося ДТП зі смертельним наслідком. О 13:00 трактор з причепом виїхав на переїзд у безпосередній близькості від локомотива вантажного поїзда. Внаслідок такого грубого порушення правил тракторист загинув на місці, а рух поїздів по парній та непарній коліях деякий час було перекрито.

3 серпня о 04:05 на перегоні Залізнякове – П’ятихатки Придніпровської залізниці сталося зіткнення вантажного поїзда з легковим автомобілем «Форд», що перетинав залізничні колії у невстановленому місці. Локомотивна бригада поїзда застосувала екстрене гальмування, але наїзду уникнути не вдалося. Внаслідок зіткнення водій автомобіля смертельно травмований.

Порівняно з відповідним періодом 2014 року за 7 місяців 2015-го кількість ДТП збільшилася на 1 випадок, на 9 осіб зменшилася кількість загиблих і на 8 осіб зросла кількість травмованих. Про це повідомили в прес-центрі Укзалізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів