За фактом ДТП з військовим джипом на Львівщині проводять розслідування, – Генштаб (відео)

11:34 4 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Попередньо встановлено, що винуватцем зіткнення автомобілів є водій цивільного «Ford Focus».

За фактом ДТП з участю військового джипа у Львівській області розпочато службову перевірку, військова служба правопорядку проводить розслідування. Про це повідомив сьогодні, 4 січня, в ефірі телеканалу «112 Україна» речник Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов.

«Попередньо встановлено, що винуватцем ДТП є водій цивільного Ford Focus, але учасником цієї ДТП є і військовий автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець однієї з бригад ЗСУ. Він прямував у відпустку. Зараз, згідно з рішенням першого заступника начальника ГШ, призначено розслідування, за фактом якого будуть з'ясовані всі причини та обставини, які призвели до трагедії. Зараз український військовослужбовець, учасник ДТП, знаходиться в лікарні в місті Львові», – повідомив Селезньов.

Про це повідомили сьогодні, 4 січня, на телеканалі «112 Україна», де також нагадали: «3 січня у Львівській області поблизу села Великосілки, на автодорозі Київ - Чопсталася ДТП за участю легковика і військового джипа. У результаті аварії загинула 1 людина, четверо постраждали».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині загинув унаслідок зіткнення автомобілів водій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів