За добу на Львівщині зареєстровано 13 пожеж сухостою

09:44 13 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Учора в області знищено понад 7 000 квадратних метрів сухої трави та стерні

Упродовж минулої доби на території Львівської області зареєстровано 13 пожежі в екосистемах на яких знищено понад 7 000 квадратних метрів сухої трави та стерні. Попри численні застереження, наші краяни продовжують масово випалювати суху траву та стерню.

У більшості до виникнення цих пожеж призводять: необережність людей у поводженні з вогнем та занос сторонніх джерел запалювання. Як правило, люди не замислюються наскільки страшними можуть бути наслідки їхньої безпечності.

Лише з початку цього місяця через необережне поводження з вогнем при спалюванні трави та стерні загинули п’ятеро людей, а четверо травмувалися. З метою недопущення виникнення таких пожеж, Львівське обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій звертається до всіх жителів області зв закликом припинити випалювати сухотрав’я, чагарники й стерні та дотримуватися елементарних вимог перебуваючи на природі, дачній ділянці, приватному та житловому секторі.

Про це повідомили сьогодні, 13 серпня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в інтернет-мережі «Facebook», де також нагадали: «За випалювання сухої трави передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність!».

Як інформував сьогодні, 13 серпня, «ЩЛ», учора на Львівщині через спалювання стерні загинула жінка й обгоріли ще двоє людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів