На реалізацію програми «Питна вода» спрямували понад 3 млн. гривень з обласного бюджету Львівщини

16:28 24 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pay.vn.ua

У Бродівському районі й Радехові запланували будівництво й реконструкцію водопроводів, а у Великих Мостах передбачено будівництво сучасної станції знезалізнення води.

«На впровадження заходів із забезпечення  населення якісною питною водою та для надійного і ефективного функціонування систем водопостачання і водовідведення цьогоріч з обласного бюджету Львівщини спрямовано 2 млн. 580 тисяч грн. Окрім того, на ці заходи додатково скеровано ще 523,563 тисячі грн. з місцевих бюджетів» – повідомив сьогодні, 24 вересня, директор департаменту житлово-комунального господарства Назарій Романчук.

«За рахунок зазначених коштів заплановано будівництво та реконструкція водопроводів в селі Смільне у Бродівському районі й міста Радехів, а також передбачено будівництво сучасної станції знезалізнення води у Великих Мостах Сокальського району. До речі, на сьогодні вже збудовано водопровід в с. Мшана Городоцького району», – розповів також Назарій Романчук.

За словами Назарія Романчука, кошти виділено в рамках реалізації Регіональної програми «Питна вода» у Львівській області на 2012-2020 роки. Це повідомлення передали  сьогодні, 24 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів