З 31 липня реорганізовано охорону кордону Україна-Польща

09:26 31 липня 2020 р.

Фото до новини

Від сьогодні, 31 липня 2020 року з 20.00, Львівський прикордонний загін Західного регіонального управління ДПСУ, розпочинає охорону державного кордону у новій організаційно – штатній структурі (тобто підрозділи Мостиського прикордонного загону увійшли у структуру Львівського загону).

Про це інформує Держприкордонслужба, пише DailyLviv.

Від сьогодні, охорону кордону здійснюють вісім відділів прикордонної служби: «Нісмичі», «Рава – Руська», «Краківець», «Шегині», «Смільниця», «Сянки», «Львів — аеропорт» та відділ прикордонної служби (типу С).

Прикордонний загін охороняє державний кордон з Республікою Польща на ділянці протяжністю 279 кілометрів з яких 50 км – річкової ділянки та 107 гірська, відповідно до договору „Про правовий режим українсько-польського державного кордону, співробітництво та взаємну допомогу з прикордонних питань” (від 1993 року).

Праворуч охороняє державний кордон Луцький прикордонний загін, ліворуч – Чопський. Ділянка прикордонного загону розташована в межах Львівської області.

На ділянці відповідальності функціонує 9 пунктів пропуску:
• 6 автомобільних («Угринів», «Рава-Руська», «Грушів», «Краківець», «Шегині», «Смільниця»)
• 1 для повітряного сполучення («Львів»);
• 2 залізничних («Мостиська», «Рава-Руська – Верхрата»), та здійснення оформлення потягу «Інтерсіті» у пункті контролю для міжнародного пасажирського сполучення «Львів».

Додамо, над кордоном цілодобово літають безпілотники на висоті до 500 метрів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів