Якщо не надзвичайний стан, то двомісячний карантин

20:03 31 березня 2020 р.

Фото до новини

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прогнозує, що карантин в Україні може тривати мінімум два місяці.

"Ми виходимо з того, що зараз у нас продовжено це до 24 числа ( квітня - ЩЛ), а там "подивимося". Я думаю, що як мінімум два місяці все-таки нам доведеться перебувати, як і у всій Європі, в карантинному стані", – сказав Аваков у відеокоментарі, пише "Інтерфакс-Україна".

Тим часом, "24 канал", посилаючись теж на Авакова, повідомляє, що якщо ситуація з поширенням COVID-19 не покращиться, то обмежувальні заходи можуть діяти, як мінімум, до 12 травня. Про це повідомив 5 канал.

Напередодні і під час запровадження надзвичайної ситуації в Україні багато хто в суспільстві публічно запідозрили "тимчасового" міністра внутрішніх справ у ситуативній спробі розширення своїх повноважень. Зокрема, з можливістю запровадження в країні надзвичайного стану.

Нагадаємо, що у начальника поліції Києва Андрія Крищенка підтвердили коронавірус. Позитивний результат показали лабораторні тести 27 березня. Колега поліціянта Зорян Шкіряк у фейсбуці написав, що Крищенко наразі перебуває на лікуванні в Олександрівській лікарні Києва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів