Начальник поліції Києва заражений COVID-19

14:51 27 березня 2020 р.

Фото до новини

Чи контактував інфікований начальник поліції Києва Андрій Крищенко, наприклад, з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим або міським головою Києва Віталієм Кличком як на цьому фото - невідомо.

Захворювання на коронавірусну інфекцію підтверджено у трьох поліціянтів і курсанта. Такі випадки зафіксовані в Івано-Франківському і Бердянському відділах поліції та у Головному управлінні Національної поліції у місті Києві. Усі службові приміщення, де несли службу поліційні, належним чином продезінфіковані. Перший випадок захворювання виявлений у дільничної поліціянтки на Івано-Франківщині, другий – у начальника одного із структурних підрозділів поліції Києва. Сьогодні, 27 березня, лабораторно підтверджено захворювання у курсанта, який проходив практику у Бердянському відділі поліції, та у начальника поліції Києва Андрія Крищенка.

Поліціянтиі з'ясували коло осіб, які контактували впродовж інкубаційного періоду із хворим. Усі вони поінформовані про потенційний ризик захворювання та знаходяться на самоізоляції. Приміщення столичного главку належним чином продезінфіковані.

Додатково повідомляємо, що керівник столичної поліції та члени його родини у 2020 році за кордоном не перебували.

Про це повідомило Управління комунікації Національної поліції України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів