Як начальник патрульної поліції Львівщини миє авто коханої на службовій мийці (відео)

10:37 23 січня 2023 р.

Фото до новини

На цьому відео людина зовні дуже подібна на начальника УПП Романа Пилипенка миє на службовій мийці на території УПП автомобіль, як дві краплі води подібний на попередній автомобіль його дівчини Василини.

Про це повідомила журналістка Вікторія Балицька, пише Dailylviv.com.

За словами журналістки, на цьому відео, яке зняте кимось із працівників управління патрульної поліції, видно як людина зовні дуже подібна на начальника УПП Романа Пилипенка миє на службовій мийці на території УПП автомобіль, як дві краплі води подібний на попередній автомобіль його дівчини Василини, той що був до Мерса.

"Це дуже благородно помити автомобіль коханої. Але ж не на мийці, на якій мають мити службові авто поліції. І не казенними засобами. 

УПП то ж не дача св.Валентина, правда? 

Мерс для колотіння понтів площею Ринок (Mercedes-Benz Cla 250 2016 White 2.0L - можете собі прогуглити) з’явився у чиновниці облради влітку минулого року. Так, в розпал війни головний спеціаліст відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради. міняє автомобілі. Але то таке. 

Головне питання - звідки кошти на ці автомобілі в рядової працівниці облради?"- наголошує Вікторія Балицька. 

Нагадаємо, учора в соціальних мережах з'явилося скандальне відео, на якому начальник управління патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко подарував своїй дівчині перепустку, яка дозволяє їй їздити на Мерседесі через центральну площу Львова, яка є пішохідною зоною.

Після гучного резонансу в інформаційному полі начальника управління патрульної поліції Львівщини екстрено відсторонили від посади.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів