Виконком міськради затвердив зміни до бюджету Львова

15:15 19 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР затвердив у п’ятницю, 19 жовтня, рішення «Про зміни до міського бюджету м. Львова на 2018 рік».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук доповів на засіданні виконкому: «Згідно розпорядження голови ОДА, нам надана субвенція з обласного бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами у сумі 503,8 тисячі гривень. Пропонується також збільшити доходи і видатки лікарням Львова на суму 250 тисяч гривень за рахунок субвенції за полікованих хворих, яка нам надається від міського бюджету Червонограда та і Миколаївського районного бюджету».

«Згідно пропозиції управління освіти департаменту гуманітарної політики, пропонується внести уточнення найменування об’єкту, що фінансується у 2018 році за рахунок субвенцій з державного бюджету. Зараз записано «капітальний ремонт покрівлі з відновленням парапетів по периметру ДНЗ № 52 на вулиці Пасічній, 54». Пропонується замінити на «капітальний ремонт покрівлі з відновленням парапетів по периметру ДНЗ №52 на вулиці Пасічній, 94», – поінформував також Олег Іщук.

«У зв’язку із необхідністю виготовлення технічних умов для підключення електро-, тепло- та водопостачання, і проведення поточних ремонтів нових приміщень УДЮМКів, збільшити видатки управління молоді і спорту на суму 81,9 тисячі гривень за рахунок економії коштів передбачених на інші заходи молодіжної політики», – доповнив директор департаменту фінансової політики ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів