Виконком ЛМР дозволив забудову й три реконструкції

17:05 16 вересня 2016 р.

Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво, реконструкцію та каналізування п’яти об’єктів у межах Львова.

Зокрема, виконком ЛМР дозволив будівництво багатоквартирного житлового будинку №13 на вулиці Уляни Кравченко з критою автостоянкою для його мешканців зі знесенням будинку, який стоїть зараз на цьому місці. Виконком ЛМР також санкціонував каналізування «Львівводоканалом» району вулиць Болбочана й Тернової та три реконструкції – індивідуального житлового будинку на вулиці Волошина, 2б з розширенням через надбудову, квартири №41 на вулиці Академіка Сахарова, 29 з розширенням за рахунок влаштування балкону й квартири № 9 на вулиці Личаківській, 19 з розширенням за рахунок влаштування балкону.

Натомість розгляд питань щодо видачі умов та обмежень на реконструкцію двох квартир на проспекті Червоної Калини, 8 з розширенням перенесли на наступне засідання для більш детального вивчення. Про це повідомили сьогодні, 16 вересня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів