Вибух у Севастопольській бухті (відео, фото - доповнюється)

12:12 29 жовтня 2022 р.

Фото до новини

За різними даними, вибухами пошкоджено кілька кораблів ЧФ РФ. Офіційного підтвердження поки що немає.

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко повідомляє про те, що, нібито серед пошкоджених кораблів є і фрегат «Адмірал Макаров», який став флагманом після втрати росіянами «Москви», пише Dailylviv.com.

Як українські військові інноваційно застосували системи Гарпун, щоб потопити корабель рф

Шторм і потужний вибух боєзапасу перекинули крейсер москва, - ОК Південь

У Бердянську ЗСУ знищили російський десантний корабель Орськ — ВМС України (відео)

У Бердянську, крім Орська, знищено ще три російські кораблі

У порту Маріуполя горить і тоне обстріляне росіянами іноземне судно: є поранені

Але ця інформація потребує додаткової перевірки, яка наразі неможлива. Росіяни повністю перекрили вхід до Севастопольської бухти. А ось відео з камери спостереження показує дуже потужний вибух в районі стоянки кораблів.

Зі свого боку ТК Оперативний ЗСУ прокоментував цю історію так: "Т.о. Севастополь атакували безпілотники - принаймні, про це повідомляє так звана місцева "влада". Вибухи - ймовірно, робота ППО загарбників - були чутні вночі у різних частинах міста. За словами гауляйтера развожаєва, у місті "жодні об'єкти не уражені". Утім, Севастопольську бухту тимчасово закрили для поромів та катерів". 

"Севастопольську бухту в окупованому Криму, яка є головною базою Чорноморського флоту Росії, атакували надводні дрони та безпілотні літальні апарати. Про це повідомляють російські пропагандистські пабліки. Рано-вранці 29 жовтня мешканці окупованого Росією міста Севастополь прокинулися від звуків вибухів та стрілянини, які чуло усе місто. Ці звуки доносилися зі сторони бухти. Попередньо пошкоджено/знищено 4 судна", - інформує ТК Новини Збройних Сил. 

ТК "Кримский ветер" нагадав, що рівно 60 років тому - 29 жовтня 1962 року - в Севастополі внаслідок вибуху затонув лінкор "Новоросійськ". Понад 600 членів команди корабля загинули.

До теми: американський безпілотник RQ-4B Global Hawk вже кілька годин кружляє неподалік від Криму над Чорним морем на висоті 17 кілометрів. Це підтверджує Flightradar24.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів