Вибух у Києві. БпЛА влучив у висотний житловий будинок

21:21 25 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Горять верхні поверхи.

Про це інформує міський голова Києва Віталій Кличко, пише DailyLviv.com.

"У Соломʼянському районі столиці вибух. Попередньо, ворожий БпЛА влучив у житловий будинок. Екстрені служби прямують на місце. Подробиці згодом", - зазначив Кличко.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив про це влучання безпілотника так: "Внаслідок атаки БпЛА армії росії по Києву в Солом’янському районі міста в багатоквартирному житловому будинку виникла пожежа в окремій квартирі. Інформація уточнюється. Оперативні підрозділи слідують на місце".

"У Соломʼянському районі, у висотному будинку, куди влучив ворожий дрон, горять верхні поверхи. Екстрені служби на місці", - двічі доповнив інформацію згодом Віталій Кличко. - У будинку в Соломʼянському районі, куди влучив ворожий БпЛА, - пожежа. Пошкоджені квартири на 17, 18, 19 поверхах. Всі екстрені служби на місці".

"У будинку в Соломʼянському районі продовжують гасити пожежу на кількох поверхах. Рятувальники вивели з будівлі понад 100 людей. Інформація щодо постраждалих наразі уточнюється", - повідомив Віталій Кличко о 22.30.

У Києві майже годину триває повітряна тривога. Столицю атакують російські ударні безпілотники. Працює ППО.

"В Києві триває повітряна тривога через загрозу ударних БпЛА! Є небезпека з північного напрямку. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!», - застерігає Сергій Попко.

За оперативним повідомленням МВС, у Солом'янському районі внаслідок ворожої атаки частково пошкоджено квартири на 17, 18 та 19 поверсі 25-поверхового житлового будинку з подальшою пожежею на 16 та 17 поверсі. Наразі триває локалізація пожежі. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, що ППО «Захід» знищила вночі і вранці 24 жовтня вісім російських безпілотників. У ніч на 25 жовтня рф випустила по Україні 63 шахеди.

Дивіться карту повітряних тривог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів