Вибух на Львівщині: ручною гранатою підірвався 47-річний чоловік

20:23 31 березня 2021 р.

Фото до новини

Як попередньо встановили правоохоронці, від травм, отриманих внаслідок вибуху, помер 47-річний мешканець одного з сіл Львівського району, на подвір’ї якого сталась подія.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.

Сьогодні, 31 березня, о 17.15 у поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Львівського району стався вибух, внаслідок якого постраждала людина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий мешканець, на подвір’ї якого сталась подія. Чоловік від отриманих травм помер на місці події.

Також попередньо встановлено, що вибухнула, ймовірно, ручна граната РГД-5.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва .Пустомитівської окружної  прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) з приміткою «самогубство» та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєвими припасами або вибуховими речовинами).Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, призначені експертизи - правоохоронці встановлюють усі обставини події, а також походження боєприпаса.

За інформацією ZAXID.NET, трагедія трапилася у селі Хоросно, що в Пустомитівському районі. Коли стався вибух, чоловік був надворі. У кишені його штанів була бойова граната, яка вибухнула. Від вибуху чоловікові відірвало ногу, а вже за кілька хвилин він помер.

Відомо, що загиблий проживав з батьком, був неодружений і дітей також не мав. Спиртним не зловживав та вів спокійний спосіб життя. Як повідомили джерела у слідстві чоловік раніше служив в АТО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів