Власник знесеного на озері неподалік Львова паркана поскаржився правоохоронцям

14:38 7 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: press-centr.com

У Львівській ОДА вважають: «Доступ людей до водойми має бути забезпечений довкола усього озера».

Лише один орендар землі біля озера Задорожне звернувся зі скаргою у правоохоронні органи на активістів, які 27 серпня брали участь у демонтажі паркану на його ділянці. Про це повідомив у понеділок, 7 вересня, на нараді у голови Львівської ОДА начальник обласної міліції Дмитро Загарія.

У зв’язку з цим очільник Львівщини Олег Синютка доручив керівництву Львівського обласного управління Держгеокадастру області та регіонального Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції з’ясувати, чи в цієї особи є належні дозволи на володіння земельною ділянкою та зведення споруд поблизу озера. За словами директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Олексія Балицького, на Задорожному триває демонтаж парканів, незаконно встановлених на прибережній смузі.

«Демонтаж незаконно встановлених огорож активно триває. У власників кооперативів, дачних ділянок, підприємців є чітке розуміння ситуації і вони готові йти на компроміс у цьому питанні. Адже доступ людей до водойми має бути забезпечений довкола усього озера», – зазначив Олексій Балицький.

Про це повідомили сьогодні, 7 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також нагадали: «27 серпня керівник області Олег Синютка доручив забезпечити вільний доступ до озера Задорожного, що у Миколаївському районі, та до 10 вересня очистити всю територію від незаконних огорож на відстані 50 метрів до водойми».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів