Влада Львова наступного року знову обіцяє притулок для тварин

10:03 6 жовтня 2020 р.

Фото до новини

У Львові збудують притулок для тварин за відкоригованим проєктом.

Про це сьогодні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, пише DailyLviv.

"Притулок для тварин, який планувався, мав би вартувати фантастичних грошей. Сьогодні такий побудувати в принципі нереально. Тому ми зараз переглядаємо цей проєкт, максимального його оптимізуємо і, думаю, наступного року почнемо будувати. Коронавірус вніс свої дуже серйозні корективи», — наголосив під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» Андрій Садовий.

Нагадаємо, оновлений проєкт такого притулку передбачитиме сучасну ветеринарну клініку з грумінг-салоном та перетримкою тварин, тренувально-вигульний майданчик для собак, центр кремації тварин, а також центр адопції та продовженої перетримки безпритульних тварин.

Нагадаємо у липні цього року міська влада уже це обіцяла.

"У Львові буде притулок для тварин. Мерія вже має певні напрацювання у цьому напрямку. Зокрема, вже є виготовлений проект, який, утім, потребує корегування",- йшлося в повідомленні.

А  ще в 2014 році, за інформацією мерії, був зроблений проект на замовлення органів місцевого самоврядування щодо будівництва притулку для тварин на вул. Шевченка. Вартість того проекту на той момент складала 170 млн грн.

Міську владу Львова запідозрили у відмиванні понад пів млн грн на неіснуючому притулку для тварин.

Додамо, притулок для тварин стане тестом для нової влади у Львівській ОТГ.

.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів