Віце-прем’єр зобов’язав укріпити дамбу й схил сміттєзвалища в Грибовичах

12:10 3 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Володимир Кістіон запевнив, що уряд чітко розуміє, які заходи необхідно вжити та у якій послідовності, аби уникнути екологічної катастрофи на полігоні твердих побутових відходів.

У прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) розповіли про результати робочої поїздки на Львівщині віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона та голови ДСНС Миколи Чечоткіна, які, зокрема, відвідали Львівський полігон твердих побутових відходів в селі Великі Грибовичі та поспілкувалися з місцевими мешканцями. Під час зустрічі з ними Володимир Кістіон запевнив їх, що влада на всіх рівнях шукатиме правильне рішення, щоб убезпечити ситуацію, яка склалася на сміттєзвалищі. За результатами поїздки Володимир Кістіон зазначив, що уряд чітко розуміє, які заходи необхідно вжити та у якій послідовності, аби уникнути екологічної катастрофи на полігоні твердих побутових відходів.

За словами віце-міністра, зокрема, необхідно вирішити питання з інфільтратами, укріпити дамбу, що їх оточує та схил на сміттєзвалищі. Володимир Кістіон також запевнив: «Упродовж тижня уряд допоможе пройти експертизу для укріплення дамби, після чого буде шукати кваліфіковані будівельні рішення до самого схилу».

Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів