Вітер і сніг знеструмили на Львівщині вісім населених пунктів (відео)

11:12 12 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: novadoba.com.ua

Сталося аварійне відключення електроенергії у двох районах нашої області та Бориславі.

«У другій половині 11 жовтня внаслідок несприятливих погодних умов (налипання мокрого снігу та пориви вітру) сталося аварійне відключення електроенергії у двох районах області та Бориславі», – повідомили сьогодні, 12 жовтня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також уточнили:

«11 жовтня о 17:40 на території Сколівського району в результаті спрацювання автоматичного захисту було частково знеструмлено дві ПЛ 6-10 кВ та 19 ТП 6-10/0,4 кВ. Без електропостачання залишилися вісім населених пунктів (шість – повністю: у селах Погар, Криве, Довжки, Задільське, Завадка й Росохач; два – частково: у селах Орява й Мита). 11 жовтня о 19:20 аварійною бригадою Сколівського РЕМ електропостачання трьох населених пунктів (сіл Погар, Криве та Орява) було відновлено.

11 жовтня близько 23:00 в результаті спрацювання автоматичного захисту було частково знеструмлено одну ПЛ 6-10 кВ і три ТП 6-10/0,4 кВ у Бориславі (Борислав частково знеструмлено) та одну ПЛ 6-10 кВ і сім ТП 6-10/0,4 кВ у Пустомитівському районі – без електропостачання залишилися п’ять населених пунктів (два – повністю: села Підсоснів і Миколаїв; три – частково: села Виннички, Бережани й Чишки). З настанням світлого часу доби 12 жовтня аварійними бригадами ПАТ «Львівобленерго» роботи з відновлення електропостачання населених пунктів будуть продовжені».

Про це повідомили сьогодні, 12 жовтня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів