Військові зі Львівщини повернулися сьогодні з російського полону. Прізвища

17:24 31 січня 2024 р.

Фото до новини

Троє наших захисників з 2022 року не бачили й не чули своїх рідних.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Сьогодні, 31 січня, з російського полону вдалося повернути понад дві сотні українських оборонців. Серед них троє військовослужбовців з Львівської області. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Інформація доповнюється і я вірю, що назву ще багато імен та прізвищ наших земляків, але вже зараз можу повідомити, що сьогодні з poсійського полону повернулися троє жителів Львівщини», - опублікував у фейсбуці очільник області.

Імена  захисників:

Владислав Івахов з Яворова. Служив у 36 окремій бригаді морської піхоти. Захищав Маріуполь. Потрапив у полон у травні 2022 року.

Святослав Багрій з Жидачева. Начальник юридичного відділу, депутат Жидачівської міської ради. Учасник АТО. Коли почалася повномасштабна війна, пішов добровольцем у лави ЗСУ, служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон у березні 2022 року під Попасною.

Руслан Квас з Миколаєва Львівської області. Також служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон наприкінці березня 2022 року – поблизу Попасної.

Нагадаємо, 10 грудня у Львові перед приміщенням місцевої опери родичі і близькі полонених ворогом захисників "Азовсталі" провели акцію-заклик до влади.

Раніше Президент України Володимир Зеленський підписав закон про посилення соціального захисту військовослужбовців, поліціянтів та деяких інших осіб, що передбачає передачу зарплат полонених їхнім сім’ям.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів