Відзавтра буде перекрито для проїзду приватного транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького — вул. Опришківська

10:47 6 липня 2020 р.

Фото до новини

Триває капітальний ремонт вул. Б. Хмельницького. Роботи відбуваються на ділянці від вул. Промислова (Опришківська) до вул. Механічної.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Загалом вул. Б. Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислова до вул. Липинського. Зараз підрядник — ТзОВ «Онур», облаштовує головний каналізаційний колектор та переключає всі будинкові випуски. Паралельно проводяться роботи з облаштування вуличного водопроводу, влаштовуються резервні футляри під підземні кабельні лінії і мережі зв’язку, а також готують ділянку від вул. Промислової під облаштування дорожнього одягу. Відповідно від завтра, 7 липня, буде перекрито для руху транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького — вул. Опришківська.

«З вівторка, 7 липня, буде перекрито для руху приватного транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького — вул. Опришківська, у зв’язку з тим, що підрядник буде облаштовувати асфальтне покриття на цій ділянці.

Будемо намагатися це зробити швидко і якісно, щоб протягом тижня провести роботи і відновити рух транспорту", — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів