Відтепер у Львові можна замовити он-лайн ще сім адмінпослуг

13:40 16 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівської міської ради в інтернет-мережі «Facebook»

За словами начальника управління міжвідомчої координації ЛРМ Тимофія Александронця, до кінця 2016 року заплановано запустити он-лайн до 150 послуг.

«В «Особистому кабінеті» львів’янина – оновлення. Відтепер замовлення ще сім послуг, а також отримання документів міськради з електронно-цифровим підписом стали доступними для мешканців у режимі он-лайн», – повідомили сьогодні, 16 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також уточнили:

Зокрема йдеться про: дозвіл на встановлення автономного опалення взамін пічного; прийняття рішення про надання в оренду вільного приміщення; продовження пріоритету на розміщення зовнішньої реклами; скасування пріоритету на розміщення зовнішньої реклами; видачу відомостей з документації із землеустрою, що включена до державного фонду документації з землеустрою; видачу витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки; дозвіл на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки. Також з 19 жовтня львів’яни зможуть замовити та отримати он-лайн копії ухвал міської ради, рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови з електронним цифровим підписом державного органу, який підтверджує автентичність документа.

Нагадаємо, зараз в електронному вигляді через «Особистий кабінет» мешканець Львова може замовити 11 послуг. Доступ до них здійснюється через найширший в Україні вибір способів ідентифікації: «BankID ПриватБанк» та Ощадбанк, Електронно-цифровий підпис Фіскальної служби, «MobileID» (через Київстар). Окрім цього, з листопада, разом з Ощадбанком, вперше в Україні у Львові почнуть видавати ID-картку львів’янина, яка зробить послуги через Особистий кабінет доступнішими для тих, хто не є клієнтами інтернет-банків або контрактними клієнтами Київстару. За словами начальника управління міжвідомчої координації ЛРМ Тимофія Александронця, до кінця 2016 р. планують запустити он-лайн до 150 послуг».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів