Відсьогодні у Львові змінено маршрути чотирьох автобусів

10:00 1 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

У зв’язку з ремонтними роботами закрито на ремонт частину вулиці Івана Франка.

«За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, з 1 березня до 7 липня для руху транспорту закриють для виконання ремонтних робіт вулицю Івана Франка на ділянці від вулиці Свєнціцького до вулиці Снопківської», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, роботи на вул.Франка виконуватимуть в рамках проекту з будівництва трамвайної колії на Сихів. Буде виконано весь комплекс робіт з заміною інженерних мереж, дорожнього полотна, трамвайних колій та покриття на хідниках. 

За словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігоря Собенка, у зв’язку з ремонтними роботами буде змінено рух чотирьох міських автобусних маршрутів – №26, №30, №4а та №53. Автобуси №26 та №30 оминатимуть у напрямку Сихова закриту ділянку вулицями Стрийською, Рутковича та Івана Франка, а далі – за маршрутом. У напрямку центру автобуси курсуватимуть вулицями Івана Франка, Свєнціцького й Снопківською, а далі – за і маршрутом.

Автобуси №4а та №53 курсуватимуть у напрямку Сихова вулицями Стрийською, Луганською й Чмоли, а у зворотньому напрямку – вулицями Івана Франка, Свєнціцького й Снопківською».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів