Відсьогодні у Львові обмежено рух на Кульпарківській і змінено маршрути тролейбусів №2 та №20

09:25 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Про це попереджає в понеділок прес-служба міської ради.

Як повідомила в понеділок «Щоденному Львову» прес-служба міськради, оскільки тривають підготовчі роботи з реконструкції перехрестя вулиць Кульпарківської й Наукової, відсьогодні буде частково обмежено рух транспорту на цій ділянці для проведення ремонтних робіт. Зокрема, лівий поворот з вул. Кульпарківської на Наукову буде заборонено, а рух у напрямку виїзду з міста буде ускладнений.

Голова Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак розповіла з цього приводу: «Встановлено відповідні дорожні знаки про проведення ремонтних робіт на перехресті вул. Кульпарківська-Наукова. Також працівники «Львівводоканалу» зробили відмітки у місцях подальшої заміни мереж. Від сьогодні рух транспорту по вул. Кульпарківській буде частково обмеженим».

Як пояснили в управлінні інженерного господарства ЛМР, лівий поворот з вулиці Кульпарківської на Наукову, якщо рухатися від кільця, буде заборонено. Відтак на вулицю Наукову слід заїжджати через вулиці Володимира Великого й Симоненка. Рух для виїзду за місто та в’їзду у місто по вул. Кульпарківській буде ускладнений через завуження проїзних смуг з двох до одної в обох напрямках.

Львівська міська рада просить водіїв вибачити за тимчасові незручності. Усіх водіїв просять уникати ділянок доріг у місцях проведення ремонту.

Прес-служба міської ради також повідомляє в понеділок, що, в зв’язку із проведенням ремонтних робіт на перехресті вулиць Кульпарківської й Наукової, відбулись певні зміни у русі транспорту, зокрема – змінено маршрути руху тролейбусів №2 та №20. Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Відтак, від 31 липня тролейбус №2 курсує за маршрутом: Університетська – Листопадового Чину – пл. Св. Юра – Митрополита Андрея –  Героїв УПА – Кульпарківська – Виговського – Патона – Ряшівська – Патона – Виговського – Кульпарківська – Антоновича – Митрополита Андрея – Устияновича – Крушельницької – Університетська.

Натомість, тролейбус №20 змінив свій маршрут з 1 серпня. Він курсує так: Автовокзал – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – В. Великого – Виговського – Люблінська – Окружна – Антоновича – Митрополита Андрея – Устиновича – Крушельницької – Університетська – Листопадового Чину – пл. Св. Юра – Митрополита Андрея – Героїв УПА – Копистянського – Люблінська – Виговського – Патона – Ряшівська – Патона – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Рубчака – Стрийська – Автовокзал.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів