Відсьогодні газ подаватимуть у житла за зимовими тарифами (оновлено: відео)

13:38 1 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Відповідно до затверджених норм, з 1 жовтня в Україні почнуть діяти зимові тарифи на газ, який використовується для потреб населення. Про це йдеться у постанові НКРЕКП №583 від 3 березня 2015 року.

Згідно з документом, для індивідуального опалення або комплексного споживання (індивідуальне опалення, приготування їжі та/або підігрів води) у період з 1 жовтня по 30 квітня включно ціна за обсяг, спожитий до 200 кубометрів природного газу на місяць включно, становитиме 3,6 тисячі гривень за одну тисячу кубометрів. При цьому, відповідно до постанови, у цей період ціна за обсяг, спожитий понад 200 куб. м газу на місяць, встановлена на рівні 7,188 тисячі гривень за одну тисячу кубометрів.

Цифри вказані з урахуванням наявності лічильників.

Напередодні Прем’єр Арсен Яценюк повідомив, що Кабмін відповідно до повноважень, наданих новим законом про ринок газу, приймає рішення щодо надання соціальної норми в обсязі 200 кубічних метрів газу за ціною 3,6 тисячі гривень за одну тисячу кубометрів для всіх домогосподарств, які використовують природний газ для опалення. Про це повідомили сьогодні, 1 жовтня, в інформаційній агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів