Від сьогодні військовозобов'язані не можуть оновити дані через ЦНАП. Скільки встигли

16:46 17 липня 2024 р.

Фото до новини

ЦНАПи чекають подальших роз’яснень від Міністерства оборони.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Львівські Центри надання адміністративних послуг два місяці приймали охочих оновити свої військово-облікові дані. За цей час фахівці допомогли оновити дані понад 40 тисячам осіб. Від сьогодні військовозобов'язані більше не можуть оновити дані через ЦНАП.

«Як тільки виникла можливість подавати документи через ЦНАП, ми одразу почали приймати їх. І протягом цих 60 днів до ЦНАПів Львівської громади прийшло понад 40 тисяч людей, які змогли оновити дані і отримати про це документ.

На сьогодні, станом на 17 липня, в ЦНАПах відсутня можливість вносити дані. Наразі ми чекаємо відповідних подальших роз’яснень від Міністерства оборони для того, щоб розуміти, як нам діяти далі. Тому на сьогодні військовозобов’язані і призовники мають можливість скористатися мобільним застосунком Резерв+, або звернутися в центри комплектування», - прокоментувала Валентина Бартошик, директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Зокрема, зараз свої військово-облікові дані можна оновити за допомогою мобільного застосунку «Резерв+» та у територіальних центрах комплектування.

Читайте також: Відстрочка від призову. Як у Львові отримати Акт про факт догляду за рідними

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів