Від сьогодні автобус №45 курсуватиме за зміненим маршрутом

12:07 17 червня 2024 р.

Фото до новини

Від сьогодні, 17 червня, міські автобуси №45 частково змінили маршрут руху. Так, замість вулиць Франка – Вітовського, автобуси їдуть вулицею Дорошенка в обох напрямах.

Це дозволить зменшити інтервали руху та дублювання маршруту трамваїв №3. Крім того, кінцеву зупинку від ТРЦ «Вікторія Ґарденс» перенесено на вул. Симоненка. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Схема руху, за якою відтепер курсують автобуси №45:

вул. Наукова (зупинка «Симоненка») – вул. Княгині Ольги – вул. Академіка А. Сахарова – вул. М. Коперника – вул. П. Дорошенка – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. І. Франка – пл. Соборна – пл. Галицька – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. М. Коперника – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Академіка А. Сахарова – вул. Княгині Ольги – вул. Наукова (зупинка «Симоненка»).

Нагадаємо, після тривалої перерви курсування автобусів №45 відновили у травні цього року. Маршрут обслуговує комунальне АТП-1. Так, у робочі дні на лінії працює 5 транспортних засобів з інтервалом 18 хвилин, та 4 – у вихідні з інтервалом 22 хвилини. Перше відправлення від вул. Симоненка – о 7:00, а з пл. Галицької – о 7:45. Останні рейси з обох кінцевих зупинок – о 21:00.

Актуальні розклади руху громадського транспорту можна переглядати за посиланням: https://lviv.rozklad.in.ua/.

 До слова, у травні у Львові також відновили роботу автобусів №12. А з минулого тижня у місті курсує ще один маршрут, що тривалий час не працював, - №57.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів