Вертолітники-миротворці зі Львівщини тренувалися впродовж тижня в Африці влучати зі стрілецької зброї

22:38 12 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Військовослужбовці українського національного контингенту в Демократичній Республіці Конго провели навчальні стрільби.

Військовослужбовці сформованого в Бродах на Львівщині 18-го окремого вертолітного загону Місії ООН у Демократичній Республіці Конго, де командиром – льотчик-снайпер полковник Володимир Колотило, провели навчальні стрільби зі штатної стрілецької зброї. На стрільбищі офіцери й військовослужбовці контрактної служби загону стріляли з автомата Калашникова та пістолета Макарова.

Контрольні заняття для українського національного контингенту проводилися впродовж тижня. Під час занять з бойової підготовки військовослужбовці продемонстрували свої навички у виконанні вправ зі стрільби та поводження зі зброєю.

Слід зауважити, що навчальні стрільби для військовослужбовців усіх контингентів, які виконують завдання Місії ООН у Демократичній Республіці  Конго проходять регулярно, адже особовий склад 18-го окремого вертолітного загону Місії ООН перебуває щоденно зі зброєю – це несення служби, охорона табору, під час виконання польотів, виїзди у місто. За підсумками контрольних занять особовий склад 18 окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації у ДР Конго показав хороші результати.

Про це повідомили сьогодні, 12 серпня, в прес-службі міністерства оборони України.

Як інформував «ЩЛ», 18-й окремий вертолітний загін сформовано на базі 16-ї окремої бригади армійської авіації Збройних Сил України, дислокованої в Бродах на Львівщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів