Великолюбінський навчально-реабілітаційний центр, де знущалися з дітей, можуть взагалі закрити

20:43 10 жовтня 2024 р.

Фото до новини

В інформаційному просторі поширюють велику кількість інформації, яка дискредитує педагогічний колектив закладу.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА з посиланням на заступника начальника Львівської ОВА Олександра Кулепіна, 

Як повідомив заступник начальника Львівської ОВА Олександр Кулепін, до виконання обов'язків вже приступила нова тимчасово виконувачка обовʼязків директора. 

Зараз це необхідно для забезпечення стабільної роботи закладу в такий складний період. Адже щодня тут відбуваються перевірки, слідчі дії тощо. 

"Ми провели вивчення потреб дітей і їм буде забезпечено належні умови виховання та навчання в інших закладах області відповідно до їх освітніх потреб, – додав Олександр Кулепін. 

На жаль, в інформаційному просторі поширюють велику кількість інформації, яка дискредитує педагогічний колектив закладу, що ставить під сумнів можливість подальшого функціонування цієї освітньої установи.

Як раніше повідомляли ЗМІ, йдеться про  Великолюбінський навчально-реабілітаційний центр на Львівщині, який опікується сиротами, дітьми з особливими освітніми потребами та неповнолітніми, позбавленими батьківського піклування,

Нагадаємо, 27 вересня до поліції звернулась представниця Уповноваженого Верховної ради України з прав дитини зі заявою про те, що працівники одного з навчально-реабілітаційних центрів у Львівській області вчиняють насильство щодо малолітніх та неповнолітніх вихованців закладу. Дітей били палицями, директор закладу вчиняв сексуальне і психологічне насилля.

У цей центр негайно виїхали слідчі, ювенальні поліціянти та співробітники інших служб поліції Львівщини. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів