На Львівщині смертельно травмовано потягом пенсіонера

20:05 28 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

63-річний житель Івано-Франківщини не розминувся з поїздом у Сколівському районі.

«Близько третьої години ночі 27 січня до Сколівського відділення поліції зателефонували з центральної районної лікарні. Чергова медсестра повідомила, що до них доставлено 61-річного місцевого мешканця з відкритою черепно-мозковою травмою та забоєм мозку. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце пригоди, встановила, що пенсіонера, який повертався додому у стані алкогольного сп’яніння, у селищі Славське збив вантажний потяг.

Унаслідок цього чоловік отримав тілесні ушкодження.За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Окрім того кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України було відкрите у Сколівському відділенні поліції за фактом події, яка сталася у Славському кількома годинами раніше. Інший вантажний потяг збив 63-річного жителя Калуського району Івано-Франківської області. Травми, отримані потерпілим, виявилися несумісні з життям.

Про це повідомили сьогодні, 28 січня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів