Вантажівки блокують заїзд до приватних будівель. Де найбільші черги на українсько-польському кордоні

12:34 20 листопада 2023 р.

Фото до новини

Триває акція протесту польських перевізників.

Про це інформує Польське радіо, пише DailyLviv.com.

Черга вантажівок, які очікують на оформлення в Дорогуську, становить близько 30 км і сягає села Столпє. Там стоять близько 1050 вантажівок.

Великі черги утворилися перед польсько-українськими прикордонними переходами в Дорогуську та Гребенному. Триває акція протесту перевізників. Черга вантажівок, які очікують на оформлення в Дорогуську, становить близько 30 км і сягає села Столпє. Там стоять близько 1050 вантажівок.

Час очікування на оформлення становить 250 годин. Будь ласка, будьте обережні, - сказала комісар Ева Чиж з Холмської поліції.

«Іноді виникають такі ситуації, що вантажівки блокують в'їзд до приватної будівлі. Або ж до приватної фірми. Ми знаходимося на місці, реагуємо, щоб забезпечити проїзд», — додала вона.

«Подібна ситуація склалася перед терміналом у Гребенному, де черга сягає понад 40 км і доходить до села Лабуньки», — розповіла молодший інспектор поліції Томашова Малґожата Павловська.

Читайте також: Поляки не пропускають через кордон гуманітарну допомогу і паливо

Акція протесту польських перевізників на переходах з Україною в Дорогуську та Гребенному Люблінського воєводства та Корчовій Підкарпатського воєводства триває з 6 листопада. Протестувальники вимагають, серед іншого, заборонити реєстрацію транспортних компаній з іноземним капіталом у Польщі.

Нагадаємо, сьогодні Єврокомісія проведе перемовини з блокувальниками польсько-українського кордону

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів