В управлінні ДФС Львівщини просять не блокувати його будівлю (відео)

18:39 10 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Регіональний філіал Державної фіскальної служби опублікував «Звернення до громадських організацій Львівщини!».

У «Зверненні до громадських організацій Львівщини!», опублікованому керівництвом обласного управління Державної фіскальної служби, мовиться:

«Головне управління ДФС у Львівській області висловлює вдячність усім юридичним та фізичним особам нашого регіону за сумлінне виконання свого конституційного обов’язку – сплати податків. В той же час висловлюємо стурбованість щодо закликів окремих громадських організацій Львівщини щодо наміру заблокувати роботу відомства у зв’язку з ситуацією, що склалася навколо призначення начальника ГУ ДФС області.

Ми ставимося з розумінням до позиції громадськості про необхідність призначення керівника фіскальної служби області. Проте, кадрові призначення на посаду очільника ГУ ДФС у Львівській області є компетенцією ДФС України та Голови Львівської ОДА.

9 червня на своїй сторінці у «Facebook» Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров повідомив: «Сьогодні зустрічався з представником Львівської громадськості. Обговорили проблемне питання призначення очільника ГУ Львівщини. Здається, почули один одного. Я точно почув. Таке спілкування важить більше десятків звітів».

Головне управління ДФС у Львівській області, яке здійснює адміністрування податків і зборів та інших платежів, єдиного внеску в порядку, встановленому законом, забезпечує контроль за своєчасністю, достовірністю, повнотою їх нарахування та сплати до бюджету і відповідних позабюджетних фондів, наголошує, блокування адмінбудинку на вулиці Стрийській, 35 призведе до затримки надходжень коштів до бюджетів усіх рівнів та поставить під загрозу фінансування соціальної сфери, виплату заробітних плат і пенсій, добробут усієї громади.

У теперішній складний політичний та економічний час це є неприпустимим. Звертаємося до громадськості не вдаватись до такої радикальної форми протесту та обрати інші методи висловлення своєї громадянської позиції».

Це звернення розмістили сьогодні, 10 червня, на сайті Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України.

Як інформував «ЩЛ», у Львові активісти вимагають призначити голову обласної ДФС за результатами конкурсу, а відтак – стягують шини до будівлі управління Державної фіскальної служби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів