У Львові стягують шини до будівлі управління Державної фіскальної служби

16:53 10 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Активісти протестують проти призначення нового керівника місцевої ДФС поза конкурсом.

У Львові активісти стягують шини до будівлі управління Державної фіскальної служби. Зокрема, координатор ГО «Економічний бойкотний рух» Олег Радик пояснив:

«У Львові було проведено відкритий конкурс на посаду керівника податкової служби. До фіналу вийшло двоє претендентів. Проте зараз уже йдеться про чотирьох кандидатів. 

Ігноруючи думку громади, області знову хочуть нав'язати «парашутиста» – людину зі сторони. Можливо, вони хороші спеціалісти, навіть кращі, ніж ті, хто виграв конкурс. Але тоді потрібно пояснити, чому цей конкурс було погано проведено, хто помилився і буде покараний. Але тримати область на ручному управлінні – неправильно». 

За словами активіста, відповідальні особи мають або виконати умови конкурсу, або призначити новий. В іншому ж разі «буде ще більше шин, бочок, буде озвучення, буде блокування Податкової».

Своєю чергою, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка у коментарі журналістам зазначив, що він звернувся до голови ДФС України Романа Насірова з проханням якомога швидше подати кандидатуру керівника ДФС у Львівській області на погодження. Не брати до уваги результатів конкурсу кадрової комісії на посаду обласного керівника ДФС, на його думку, є неповагою до громадськості. А головними критеріями при виборі очільника обласної фіскальної служби має бути професіоналізм і чесність.

Повідомляючи про це сьогодні, 10 червня, в агенції Укрінформ також нагадади: «У Львівській області було проведено відкритий конкурс на посаду керівника Головного управління Державної фіскальної служби. Загалом на розгляд кадрової ради було винесено 16 кандидатів. Кадрова комісія ДФС України підтримала двох із них – кандидата юридичних наук члена правління Української арбітражної асоціації Маркіяна Мальского та гендиректора ТзОВ «Спільне підприємство «СІГМА» і першого заступника голови Ради підприємців у Львівській області Михайла Коропецького».

Як інформував «ЩЛ», у Львові активісти вимагають призначити голову обласної ДФС за результатами конкурсу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів