В Умані попрощалися з полеглим випускником львівської військової академії

20:40 2 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: ar25.org

Капітан Андрія Кизило був одним із тих, кого називали надією української армії.

У четвер, 2 лютого, в Умані поховали 23-річного капітана, випускника львівської Національної академії сухопутних військ Андрія Кизила, який був родом з цього міста. Прес-секретар 72-ї механізованої бригади Олена Мокринчук нагадав про нього: «Він одразу проявив себе дуже гарним командиром, дуже гарним воїном. Брав участь в усіх бойових операціях, які проводила бригада. І під Петровським були великі бої... Це людина, яка у свої 23 роки вже стала капітаном. Йому довіряли бійці».

А побратим полеглого Володимир запевнив: «Були у тяжких ситуаціях, в яких він зміг вивести хлопців та бути взірцем для усіх своїх підлеглих. І не тільки підлеглих, а й усіх, хто був поряд із ним». 

Напередодні Президент посмертно присвоїв Андрієві Кизилу звання Героя України. Про це повідомили сьогодні, 2 лютого, на телевізійному «5 каналі».

«Він один з тих, кого називали надією української армії. Випускник ліцею Богуна, згодом львівської академії швидко виріс до посади заступника командира батальйону», – розповіли в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Як інформував «ЩЛ», випускник львівської академії Андрій Кизило загинув під Авдівкою.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів