В Північному морі зіткнулися два судна, є жертви

15:45 24 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Через різницю в розмірах менший корабель затонув.

Сьогодні у Північному морі сталося зіткнення між вантажним судном MS Polesie, що належить Польському морському пароплавству, і британським судном Verity. Про це інформує InPoland, пише Dailylviv.com.

Аварія сталася поблизу німецького острова Геліголанд. Наразі триває рятувальна операція. Екіпаж польського судна не постраждав, повідомив Роберт Тшибінський, головний штурман Польського морського пароплавства.

Читайте також: Титанік: перше в історії повнорозмірне сканування виявило затонулий корабель, якого раніше не бачили

Вантажне судно MS Polesie (належить польському пароплавству) і британське Verity зіткнулися близько 5 ранку у вівторок приблизно за 12 морських миль (22 кілометри) на південний захід від острова Геліголанд.

З невідомих причин сталося зіткнення між теплоходом MS Polesie (190 метрів завдовжки і 29 метрів завширшки) і малим судном Verity (91 метр завдовжки і 14 метрів завширшки), що йшло під британським прапором. Різниця в розмірах призвела до того, що цей малий корабель затонув.

Читайте також: Команда батискафа Титан, вочевидь, загинула

Одну людину витягли з води. Врятований знаходиться на польському борту. Весь екіпаж складався з семи осіб, решту шістьох шукають.

Нагадаємо, сьогодні  вночі три безекіпажні катери атакували район окупованого Севастополя. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів