В облдержадміністрації запевнили, що вона координує очищення Львова від сміття

17:20 26 січня 2017 р.

Директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА Назарій Романчук стверджує: «Робота не припинятиметься до повного вивезення сміття, нагромадженого у місті».

«Львів очищають від сміття, – роботу координує ОДА», – запевнили сьогодні, 26 січня, в облдержадміністрації.

А директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук повідомив: «У четвер, 26 січня, із території Львова почали вивозити тверді побутові відходи, котрі накопичились на сміттєвих майданчиках. Міське сміття приймають обласні полігони твердих побутових відходів, з якими досягнуто офіційних домовленостей». 

Чиновник також зазначив: «Очистку міста від «непотребу» розпочали одночасно в усіх районах Львова. «Перевізники, що обслуговують Львів, зараз працюють на різних вулицях міста. Робота не припинятиметься до повного вивезення сміття, нагромадженого у місті».

Про це повідомили сьогодні, 26 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також нагадали: Сміття зі Львова мають вивезти упродовж семи днів. Роботу координує спеціальна комісія, створена при облдержадміністрації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів