Упродовж минулої доби відбулося 34 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ

08:38 13 вересня 2023 р.

Фото до новини

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України, пише Dailylviv.com.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Упродовж минулої доби відбулося 34 бойових зіткнень.

Ворог завдав 7 ракетних та 35 авіаційних ударів, здійснив понад 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави.

За цей час авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ і артилерії та безпілотних систем уражено 10 артилерійських засобів, 2 зенітно-ракетних комплекси, 1 район зосередження особового складу, 1 станцію радіоелектронної боротьби, 1 пункт управління та 5 складів боєприпасів противника.

44 ударні дрони налетіли кількома групами на Одещину і Сумщину: 32 - знищено

Уночі був масований удар по двох областях, - Генштаб ЗСУ

Вибухи, пожежа, важкі поранення: російські терористи атакували південь Одещини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів