Уночі дрони атакували три військові аеродроми РФ

10:03 5 квітня 2024 р.

Фото до новини

У ніч на 5 квітня були масово атаковані військові аеродроми країни-агресора - в Ростовській, Cаратовській областях і Краснодарському краї.

Про це повідомляє Радіо Свобода, яке веде моніторинг ситуації, пише DailyLviv.com 

Місцеві Телеграм-канали писали, що об'єктом атаки безпілотників став аеродром у Морозовську Ростовської області, де базуються винищувачі Су-34, які активно діють уздовж лінії фронту. Російська влада цю інформацію офіційно не підтверджує. Очевидці повідомляли про численні безпілотники та нарахували понад 60 вибухів. Також місцеві мешканці стверджують, що на власні очі бачили «понад 15 повітряних цілей».

Читайте також: Українські дрони вразили один з найбільших НПЗ в Росії

При цьому губернатор регіону Василь Голубєв визнає тільки те, що було пошкоджено електропідстанцію в Морозівському районі.

Вранці в п'ятницю нальоту безпілотників зазнало місто Енгельс у Саратовській області, де також знаходиться військовий аеродром. Місцеві пабліки писали про вибухи в районі аеродрому, який раніше вже неодноразово був атакований безпілотниками. Там базуються важкі бомбардувальники Ту-95 та Ту-22, які використовуються для ударів по Україні.

Губернатор регіону Роман Бусаргін стверджує, ніби всі дрони ліквідовані, постраждалих та руйнувань інфраструктури під час падіння уламків за попередньою інформацією немає.

UPD: СБУ разом з військовими та Силами оборони здійснила атаку на аеродром Морозовськ у Росії. Щонайменше 6 літаків ворога знищено, а ще 8 суттєво пошкоджені.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів