Унаслідок ДТП на Львівщині постраждали 11 людей

16:00 8 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Під час зіткнення двох транспортних засобів на автодорозі Львів – Рава Руська травмувалися двоє водіїв та дев’ятеро пасажирів.

Про це повідомили сьогодні, 8 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також опублікували фото з місця події й розповіли подробиці:

«Дорожньо-траснпортна пригода сталась в ніч з 7 на 8 серпня близько 23.50 на автодорозі Львів-Рава Руська. За попередніми даними, 20-річний водій автомобіля «Фіат Скудо» не надав перевагу у русі 47-річному водію мікроавтобуса Мерседес, внаслідок чого відбулось зіткнення.

У салоні «Мерседеса» перебували дев’ятеро пасажирів. Усі вони, а також двоє водіїв, отримують медичну допомогу. За попередніми висновками лікарів, четверо з постраждалих мають легкі травми, діагноз інших сімох, у тому числі й водіїв, встановлюється.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці, проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів