Укртелеком відновив благоустрій на вул. Пекарській після «вибуху» люків

12:45 25 червня 2024 р.

Фото до новини

Як повідомили у Личаківській районній адміністрації, роботи з відновлення благоустрою пошкоджених ділянок тротуарного покриття на вул. Пекарській, 15-17 уже завершені.

Натомість всі завдання, які доручила АТ «Укртелеком» міська комісія ТЕБ і НС у процесі реалізації. Зокрема всі колодязі Укртелекому обстежать і зроблять отвори для вентиляції. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

«У неділю, 16 червня, на Пекарській, 15-17 сталися два вибухи різної потужності на мережах АТ «Укртелеком». На щастя, ніхто не постраждав. Комунальні служби міста спрацювали оперативно прибули на місце і обстежили люки. З цього приводу Личаківська РА ініціювала позапланове засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС.

За результатами комісії Укртелеком повинен був відновити благоустрій, обстежити всі свої колодязі, промоніторити стан тих, де пролунали вибухи та просвердлити отвори у кришках люків для провітрювання (там можуть накопичуватися болотні гази після дощів, коли є мул, згідно з правилами техніки безпеки потрібне провітрювання», - повідомили у Личаківській районній адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів