Укріплення барикад біля Львівської облради перенесли на невизначений час (відео)

18:20 10 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Про це повідомив на брифінгу журналістам координатор страйкового комітету регіонального Штабу національного спротиву Андрій Соколов.


Відео: Дивись Інфо

Причому він назвав одразу три причини її відтермінування толоки біля Львівську ОДА, яку він анонсував сьогодні, 10 лютого, о 14-й годині: по-перше, все ще не визначено наразі достеменно те, кому ті барикади належать, по-друге, сьогодні їх укріпленню не сприяла добра погода, по-третє, інформація про проведення толоки не отримали поширення серед львів’ян. Окрім того, за словами Соколова, питання проведення толоки наразі не погоджено із охороною біля будівлі Львівської обласної ради.

Однак координатор страйкового комітету Штабу національного спротиву наголосив: «Важливо також те, що інформація про приведення до ладу барикад через погодні умови не було сприйнята як провокація, адже це далеко не так». Більш того, Соколов наполягає: «Толоку потрібно провести, оскільки ці барикади скоро розваляться і замість символу боротьби ми будемо бачити символ саморуйнування».

Він також прогнозував, що толока буде проведена або у кінці робочого дня, або у вихідний день, але додав: «Треба визначитись, що з цим робити, бо господаря цих барикад немає». Та все ж Соколов запевнив, що «ці барикади будуть стояти до повної перемоги революції – як символ боротьби із режимом Януковича», а незабаром буде створений обласний Штаб народної самооборони. Однак координатор його страйкового комітету вважає, що, за його словами, «детальніше говорити про цю структуру наразі зарано».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів